• +4 0758 928 530
  • aerotrans_pass@yahoo.com
    • Română
    • English

Despre noi

Bine ati venit!

Înființată în 2011, firma noastră este specializată în transport de persoane.Efectuăm transport zilnic, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, spre /dinspreAeroportul Cluj-Napoca, pe rutele:

SATU MARE – BAIA MARE – CLUJ NAPOCA  

NEGRESTI OAS – BAIA MARE – CLUJ NAPOCA

la cerere spre orice alta destinatie.

Tariful pentru un transport din Satu Mare la Aeroportul Cluj Napoca e 60 lei/persoana.

Asigurăm transferul la (de la) domiciliu pentru pasagerii din zona „TARA OAȘULUI”!

_MG_0433 crop

Programul curselor e conceput în funcție de zborurile avioanelor, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte și-l puteți afla pe prima pagina a site-ului, selectând datele dorite.

Cursele noastre se adresează în special persoanelor care aleg să zboare de pe Aeroportul Cluj-Napoca spre destinații ca Anglia, Franța, Italia, Germania, Spania, Turcia, Grecia, Israel sau sosesc din aceste țări.

_MG_0441 crop

Sosirea în aeroport va fi cu aproximativ două ore înainte de decolarea avionului, birourile de check-in închizându-se cu 40 minute înainte de decolarea acestuia.

În cazul întârzierii avioanelor, vom aștepta pasagerii care au făcut rezervări, astfel există posibilitatea ca ora pornirii din Aeroportul Cluj-Napoca să sufere modificări.

_MG_0446 crop

Transportul este efectuat cu microbuze marca Mercedes Sprinter, Volkswagen Transporter cărora le sunt atașate remorci pentru transportul bagajelor mari.

_MG_0443 crop

Pentru orice alte informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon    0758928530 sau prin intermediul formularului de la pagina de contact.